Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza az INDIGO Póló- és Textilnyomtató Műhely webáruházának (továbbiakban Indigopolo) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház címe: www.indigopolo.hu

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Interaktív Bt

Székhely címe: 8200 Veszprém, Muskátli u. 6.

Cégjegyzékszám: 1906500-419

Nyilvántartást vezető cégbíróság: Veszprémi Cégbíróság

Adószám: 27219359-2-19

Bankszámlaszám: K&H Bank Zrt 10401220-50526751-66491003


Ügyfélfogadás

Ügyfélfogadás a veszprémi műhelyünkben.

címe: 8200 Veszprém, Muskátli u. 6..

Nyitva tartása:      Hétfőtől-Péntekig:  10.00 - 13.00 és 14.00 - 18.00 h

                             Szombat-Vasárnap:  zárva

Ügyfélszolgálat emailen vagy telefonon:

Telefon: +36-30-2010022, +36-20-3643351

E-mail: [email protected]


I.   Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha az Indigopolo szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és az Indigopolo felhasználója között.

2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe az Indigopolo szolgáltatásait.


II.  A megrendelés menet

A főmenü webbolt menüpontjába belépve nyolc lépésben állíthatod össze megrendelésedet, döntened kell a motvummal, pólótípussal, színnel, mérettel kapcsolatban. Bizonyos nyomatokhoz lehetőséged van egyedi elemeket (rendszám, monogram, név) kérni. A kilencedik lépésben tudod az általad összeállított terméket a kosárba tenni. Ezután következik a rendeléshez szükséges adatok megadása, majd ki kell választanod a szállítási és fizetési módot. Miután elfogadtad az általános szerződési feltételeket, rendelésedet véglegesíteni tudod. Ekkor a webbolt a megadott email címedre egy automatikus levelet generál, mely visszaigazolja a megrendelésedet. A visszaigazoló emailt megnyitva lehetőséged van a az esetleges elírások korrigálására egy, az [email protected] címre küldött levélben.


III.    Az adásvételi szerződés létrejötte

1. A vásárló megrendelésének visszaigazolásával adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)

2. A felhasználó a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.

3. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.


IV.    A termék lényeges tulajdonságai

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.


V.     Árak

Az Indigopolo weboldalain  közzétett árak magyar Forintban értendők és minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t.


VI.    Kiszállítás, személyes átvétel

1. A szállítás postai úton történik. Személyes átvétel a veszprémi boltban.

2.   A szállítást külföldre csak postai úton lehetséges.

3.   A szállítás egy a vásárló által választott módon történik, neki kell állnia a szállítás díját, melynek mértéke a rendelt mennyiségtől függően változhat. A postai küldés aktuális szállítási költségeit itt találja:

http://www.indigopolo.hu/pages/index.php?webpageId=15

A futárral való kézbesítését pedig itt:

http://www.indigopolo.hu/pages/index.php?webpageId=52

4.   A megrendelt termékek kézbesítését alap esetben a  rendeléstől számítva maximum 10 napon belül vállaljuk. Az esetek legnagyobb részében a megrendelt pólókat 3-5 napon belül kézhez kaphatod.  Amennyiben a megrendelt alappóló típus a megfelelő színben vagy méretben épp nincs raktárunkon, az a szállítási idő kitolódásához vezethet. Ilyenkor telefonon vagy emailen felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a megváltozott szállítási határidőről egyeztessünk. Ha ezt túl hosszúnak találod, elállhatsz a vásárlástól.

5.   Futárszolgálat által kézbesített termékekről a futárszolgálat a kézbesítés előtti napon emailben értesítőt küld.

6. Ha csomag megérkezik hozzád, annak sértetlenségéről győződj meg. Sérült csomagolásról a kézbesítővel a helyszínen jegyzőkönyvet kell készíteniVII.       Fizetési módok

1. A műhelyben történő személyes átvételkor készpénzben fizethetsz.

2. Banki átutalás (előre utalás)

Postai szállítás esetén a megrendelt termék árát előre kell átutalnod az alábbi bankszámlaszámunka.

Számlatulajdonos: Interaktív Bt

Számlaszám: K&H Bank Zrt 10401220-50526751-66491003

3. Bankkártyás fizetés


VIII.   Elállási jog, a rendelés lemondásának feltételei

1.   A rendeléseket e-mailen vagy telefonon tudod lemondani és erre a rendeléstől számított 4 órában indoklás nélkül van lehetőséged a 30-2010022 telefonszámon vagy az [email protected] címre küldött email segítségével.  Ezt követően a rendelés visszamondására csak az eladó nem szerződésszerű teljesítése esetén van mód!

2. A fogyasztó és a vállalkozások közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet 29. paragrafusa (1) bekezdés c/ pontja alapján: "A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát (20. § szerinti jogát), olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak."

Nálunk, az Indigonál csak olyan grafikákból  tartunk előregyártott készletet, melyeket  Gildan Softstyle típusú pólókra nyomtattunk. Emiatt, ha ettől eltérő alappólóra kéred a nyomtatást, akkor azt kimondottan a Te kérésedre állítjuk elő, azaz ilyen esetekben nincs jogod a megrendelt póló megvételétől elállni.


IX.   Szavatosság

1. Előfordulhat, hogy a mérettáblázatban megadott méretekhez képest a pólók tényleges méretét illetően némi (1-2 cm-es) eltérés mutatkozik. Az ilyen mértékű eltértéréssel kapcsolatos panasz esetén az elkészült pólót kicserélni nem tudjuk, mert a pólók gyártója sem tudja garantálni a pólók cm-re pontos egyezését.  

2. Mivel az alappólóink 100% pamutból készültek, ezért a temék első mosasása után az akár fél számot is összemehet. A póló kimosása után a pólóra szavatosságot nem vállalunk.

3. A garanciát csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha a termék(ek) kézhezvételét követően, azonnal vagy kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül jelzed felénk a problémát telefonon, vagy e-mail-en!

4. Hiányos csomag esetén is reklamációt a kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül fogadunk el.

5. Ha a terméket minőségi hibák miatt visszaküldenéd, akkor azt postai úton tedd meg, a csomagot az Interaktív Bt Muskátli u. 6 alatti telephelyére címezve. Az ezzel kapcsolatos postai költségeidet megtérítjük neked, a csere pólót pedig szintén a mi költségünkön juttatjuk el hozzád.


X.   Technikai eltérések

1. A weboldalon, prospektusokban, szórólapokon, katalógusokban, hirdetésekben szereplő adatok, meghatározások, írásos és elektronikus ábrázolások pusztán információ jellegűek, ezért a színt, súlyt, elhelyezést és a termék más hasonló paraméterét érintő adatok eltérhetnek az ezekben megadottaktól.

2. Mivel a nyomtatás is kézi munkával történik, és a webbolt termékképeire is egyenként tesszük rá a nyomatokat a grafikai programmal, a webboltban szereplő, és a kész termék nyomatmérete és helye között eltérés lehetséges.


XI.    Adatvédelem

1. Az eladónak jogában áll az üzleti kapcsolattal összefüggésben, az ügyfél összes adatát, a szerződés végrehajtása céljából, az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően, elektronikusan tárolni és feldolgozni.

2. Az Interaktív Bt a nyilvántartott adatokat kizárólag saját marketing és statisztikai célok érdekében használja fel, azokat harmadik személy részére nem adja ki.


XII. Adattovábbítási nyilatkozat

1. Vásárló jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával úgyszintén elfogadja, hogy az Interaktív Bt (8200, Veszprém, Muskátli u. 6.) által az indigopolo.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mintadatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


XIII.    Jogi hézagok és kiegészítések

1. Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek valamely pontja jogilag hatálytalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatálytalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó rendelkezései érvényesek.