Pólóink

A pólók kiválasztását hosszas procedúra előzte meg, fölkutatva a legnagyobb választékkal, nem csak igénytelen színekkel, és nem csak a legolcsóbb, ezáltal legkapósabb ócska pólókkal bíró nagykert. Míg végül rendeltünk egy nagy halom mindenféle színű-szabású pólót, azokat fölpróbáltattuk különböző alkatú emberekkel (akiknek ezúton is köszönjük), és pontszámok alapján kiválasztottuk a legjobb ár-érték arányúakat. Így most az olcsó kategóriánk sem a legolcsóbb, a drágább se a legdrágább a piacon, úgy gondolkodtunk, mi az, amit mi is megvennénk magunknak. És kiválasztottuk a legjobb színeket a skálából, ezzel leszűkítve, és így könnyebbé téve a Ti választási lehetőségeiteket. Ám ha mégsem találnátok a megfelelő színt a mieink között, szóljatok, és utánanézünk, létezik-e. Lehet a pólókat nyomat nélkül is rendelni, hisz hiánycikk az üres jó póló a boltokban, és van, aki nem szereti a flancot. Kellemes böngészést kívánunk!
Textilszatyor

Manapság már nem csak bölcsészek hordanak effélét, divatos kelléke lett a mindennapoknak, nylon reklám szatyor helyett. Szép, természetbarát (divatosabb nevén környezettudatos) és bármely évszakban feltűnést kelthetük vele, a rátett nyomattal elnyerve idegen járókelők szimpátiáját vagy ellenszenvét, kinek mi a szándéka. A vállra akasztott textilszatyor mindenképp intelligens ember benyomását kelti, ezért feltétlen ajánljuk azoknak, akik nem azok, hogy ideig-óráig elhitethessék ezt környezetükkel. Persze tudjuk, hogy megrendelőinknek nincsen szüksége efféle trükkökre, mert már pusztán csak az ábrázatuk fennen hirdeti értelmük világosságát, ám, mivel nyáron (vagy bármikor, amikor épp csak megjelenik egy kósza napsugár) a szemünk alatti árkokat jótékonyan eltakaró napszemüveg leblokkolja az intellektuális tekintetet, akkor kiváltképp jól jön egy efféle szatyor helyette. De akár ajándék átadására is szolgálhat, például jó sok póló elfér benne. Sokféle színben kapható!

szatyrok

VEDD MEG AZ INDIGÓS CUCCOKAT CSOMAGBAN, MEGÉRI!
(HA AJÁNDÉKBA KÜLDÖD, DÍSZCSOMAGOLÁST IS KÉRHETSZ, SZEMÉLYES ÜZENETTEL!)

Összeállítottunk csomagokat, hogy olcsóbban adhassuk őket, mintha egyenként vásárolnák meg a kedves vevők! Ha ajándékba adjuk, ha nem, mindenképp megéri, mindenkinek, legfőképpen annak, aki ajándékba kapja! Igazi mániákusoknak is meleg szívvel tudjuk ajánlani csomagjainkat, például munkagép mániás kisfiunk/unokánk/rokonunk boldog volna, ha munkagépes párnájáról felkelve felvehetné a munkagépes pólóját, és a reggeli kakaót is a munkagépes bögréből szürcsölhetné, mielőtt elindul az oviba munkagépeket tologatni a homokozóban. A rendelés során a megjegyzés rovatban lehet jelezni, hogy szükséges-e díszcsomagolás, “Boldog 21. születésnapot Bandikám!” felirat, avagy magunknak rendeljük a már régóta hőn áhított indigós cuccokat, ha lúd, legyen kövér alapon egyszerre egy csomót, főleg, ha még spórolni is lehet, micsoda kihagyhatatlan lehetőség, hihetetlenül megéri! Rendeld meg most! Ki tudja mit hoz a holnap! Főleg, hogy 15 másodperc múlva lejár az ajánlat, 14..13..12..11. A csomagokat folyamatosan bővítjük, érdemes figyelni, van-e új fajta csomag!

Csomagok

KÖRNYEZETBARÁT CUCCOK

Manapság az emberek többsége a saját egészségére sem figyel oda, hogyan lenne elvárható, hogy figyeljen a Föld egészségére. Márpedig elvárható! Hiszen azzal, hogy pusztítjuk a Földet, nem csak magunkkal szúrunk ki, hanem a gyerekeinkkel, az unokáinkkal, hogy messzebbre ne menjünk. A szelektív szemét gyűjtésén túl sokat tehetünk a környezetünkért mással is, például csak akkor üljünk repülőre, autóba, ha muszáj! Cseréljük le az otthoni vegyszereket környezet kímélőre! ÓVJUK MEG EZT A GYÖNYÖRŰ VILÁGOT, amit ajándékba kaptunk! Mivel mi is szeretnénk minél többet tenni a Földért, terveztünk saját öko cuccokat is:

ÖKOSZALVÉTA
Csomagoljátok ebbe a mindennapi szendvicseteket újra és újra, és vagánykodjatok vele a munkahelyen, iskolában, kiránduláson! Miért vagyány? Mert a papírszalvéta vagy a szelektíven nem gyűjthető(!) alufólia helyett egy örök megoldás. Ráadásul jó ránézni, ünnep belehajtogatni az ételt! Pamut külső, vízhatlan PUL belső, tépőzáras megoldással. Nézzétek meg videónkon, hogy működik! https://youtu.be/w6h5AwNPSYo

ÖKO GYÜMÖLCS-, ZÖLDSÉGZSÁK, KENYERES ZSÁK
Ne tépj újra és újra zacskót a boltban, hanem vigyél magaddal ökozsákokatl! Mosható, szép, praktikus, és legfőképpen óvja a természetet. Jó érzés belepakolni a dolgokat, tanúsíthatjuk!

ÖKO AJÁNDÉK CSOMAGOLÁS
Rossz érzést kelt benned a drágán megvásárolt papír csomagolópapír gyors enyészete, és élétének hiábavalósága? Használj szövet ajándékzsákot! Tedd szövet ajándékszatyorba! Azoknak is kézen fekvő megoldás, akik pusztán magukra gondolván a kidobott pénzt sajnálják, és azoknak is, akik a Föld gyógyulásához szeretnének hozzájárulni sok kicsi sokra megy alapon, a hulladék csökkentésével, még ha jobb esetben utána a szelektívbe gyömöszölik is be a hevesen szétmarcangolt papírt. Ha az ember családon belül ajándékoz benne, és vigyáz rá, akkor akár még az unokái is használhatják! Névre szóló mikulászsákot is készítünk, karácsonyi mintát is nyomtatunk rá, de bármilyen más grafikával is emeli az ajándékozás fényét, és növeli az értékét, pláne ha szatyorba tesszük, amit később a hétköznapokon is használhat a szerencsés megajándékozott. Az aprócska zsáktól a 38 literesig több féle méretben kapható. A kisebb textilszatyortól a nagy válltáskáig lehet pakolni a kisebb-nagyobb ajándékokat.

ÖKO RUHÁS-, CIPŐSZSÁKOK
Évente szakad ki a ruhászsák, ahogyan elteszed a téli ruhákat? Használj ruhászsákokat, háromféle méretből választhatsz, feliratot is kérhetsz rájuk!

TEXTIL SZATYROK, HÁTIZSÁKOK, VÁLLTÁSKÁK

Zacskó helyett hosszú életű és szép.

ÖKO CSOMAGOK AKÁR AJÁNDÉKBA Összeállított öko csomagjainkkal olcsóbban juthatsz hozzá a környezetbarát termékeinkhez. Így magadnak is jó választás lehet, de olyan ajándék is egy embernek, vagy akár egy egész családnak, ami nem csupán szép, de hasznos is. Ajándékozva akár rá lehet venni a nehezebben rábírható korosztályokat a változtatásra, ha már van, akor használom alapon...!

Környezetbarát termékek

Párna

Az aktuális libling nyomtatása gyerekeknek/felnőtteknek párnahuzatra a hálószobába, vagy jól megtervezett hanyagsággal a díványra vetett szép avagy (és) vagány párna a vendégek lehengerlésére, a saját kényünkre-kedvünkre? Naná hogy nálunk meg lehet csinálni! Ekkora ziccert nem hagyhattunk ki mi sem, hiszen nagyszerű ajándék a gyermekek örömét leső, illetve a lakáskultúrára egyre nagyobb hangsúlyt fektető, állandóan rohanó, ámde effélékre azért titkon mégis mindig ráérő világunkban. Lehet csak huzatot is nyomtatni, ill. huzatot belevaló párnával.

szatyrok

Babaruha

Ha baba születik, jó kis első ajándék lehet egy egyedi body (érthetetlen, miért nincs erre magyar szó). Igaz, legfeljebb a szülők örömére, mert ekkortájt még nem szokás mutogatni a csöppöt. De persze a fb-nak és egyéb oldalnak köszönhetően egy jó fotó, és máris a fél világ gyönyörködhet benne. Body-t a gyerekek kb. 3 éves korig hordanak, a bili megismerése előtt, utána már nem túl praktikus darab, kivéve, ha az embernek nem fáj folttisztítással töltenie az ekkortájt nem létező idejét. Egy éves kortól már van a gyerekeknek érdeklődési köre is, mint autó, bodobács, labda, fűnyíró, krumplinyomó, ütvefúró, katicabogár, kinek-mi, de másfél éves korig azért még mindig inkább a szülő örömére tudunk mintát választani. Másfél és három éves kor között már igazi mániákusokká válnak, ilyenkor már érdemes a mintát alaposan megfontolni, ha jót akarunk. Bár valószínű a legnagyobb telitalálat esetén is hanyagul dobja majd a háta mögé eszelős tekintettel a többi ajándék után kutatva, amíg el nem fogy az ajándékok és a rokonság végtelen sora, de ha elszáll a születésnapi köd, le se lehet majd imádkozni róla egy mosás erejéig, így rögtön hetet vegyünk belőle.

szatyrok

Textil falikép

Az IKEA is megirigyelhetné ezt a faliképet, ami egy kartonlapra feszített vászon, amit aztán képpé hajtogatunk, hogy utána szép dísze lehessen a - feljebb említett hanyagul a kanapéra vetett díszpárnától már amúgy is kellően vagány- szoba, munkahely falának. Több féle méretben lehet kérni a képet a közeljövőben, az anyaga minden esetben vászon.

szatyrok

bögre, képeslap, falikép stb

Amióta mindenki emailben, FB-on köszönti fel az ünnepeltet, FB posztban adja hírül több száz - ettől némileg elszomorodó - embernek, hogy épp Nápolyban nyaral, azaz a képeslap küldése már smafu, nagyon ritkán lehet igazán szép képeslapot találni. Pláne olyat, amire nincsen előre megírt vicceskedő szöveg írva. Így hát régi tervünk szerint elkezdtünk képeslapokat is készíteni, hogy tudjunk mit küldeni, és igyekszünk egyre több grafikát így elérhetővé tenni. Bögréink tárháza is egyre bővül, így a kedvelt rajzok mindennapjaink részesévé válhatnak, ahogy minden reggel látjuk teaszürcsölés közben kedvenc trabantunkat vagy szarvasbogarunkat. 

Pár grafikánk elérhető falikép formájában is!

szatyrok

Zsínóros hátizsák

A sok éve elfeledve szomorkodó tornazsák, amit a divat érthetetlen úrnője megsajnált, leporolt, és a magasba emelt, ahol aztán a semmiből előbukkanó, sikoltozó tini lányok egymást taposva szaggatták ezer darabra, és emígyen örök magány helyett boldogan semmisült meg. A ravasz kereskedők persze kiszagolták az esetet, és másnapra tornazsákok ezrei közül válogathattunk a nagykerek polcairól, a szivárvány minden színében.
100% pamut anyagból van, extra könnyű viselet, és jól meg lehet tömni, de túl sok kemény, kiálló tárgyat csak az aszkéta természetű embereknek javaslunk beletenni. Elsősorban hétköznapi viseletnek gondoljuk, de ovis zsáknak is kitűnő, ovis jelet rányomtatva, ill. szimpla iskolai tornazsáknak is tökély. Mosás után érdemes kifordítva, még vizesen vasalni, máskülönben a munkafolyamat ép idegzetet kíván, ami a vasaló korosztályban azért már elenyészően ritka.
A grafikák azért nem középre kerülnek rajta, mert felül az összehúzás következtében a grafika nem látszódna rendesen.

Zsínóros hátizsák