Pólóink

A pólók kiválasztását hosszas procedúra előzte meg, fölkutatva a legnagyobb választékkal, nem csak igénytelen színekkel, és nem csak a legolcsóbb, ezáltal legkapósabb ócska pólókkal bíró nagykert. Míg végül rendeltünk egy nagy halom mindenféle színű-szabású pólót, azokat fölpróbáltattuk különböző alkatú emberekkel (akiknek ezúton is köszönjük), és pontszámok alapján kiválasztottuk a legjobb ár-érték arányúakat. Így most az olcsó kategóriánk sem a legolcsóbb, a drágább se a legdrágább a piacon, úgy gondolkodtunk, mi az, amit mi is megvennénk magunknak. És kiválasztottuk a legjobb színeket a skálából, ezzel leszűkítve, és így könnyebbé téve a Ti választási lehetőségeiteket. Ám ha mégsem találnátok a megfelelő színt a mieink között, szóljatok, és utánanézünk, létezik-e. Lehet a pólókat nyomat nélkül is rendelni, hisz hiánycikk az üres jó póló a boltokban, és van, aki nem szereti a flancot. Kellemes böngészést kívánunk!
Textilbag

Manapság már nem csak bölcsészek hordanak effélét, divatos kelléke lett a mindennapoknak, nylon reklám szatyor helyett. Szép, természetbarát (divatosabb nevén környezettudatos) és bármely évszakban feltűnést kelthetük vele, a rátett nyomattal elnyerve idegen járókelők szimpátiáját vagy ellenszenvét, kinek mi a szándéka. A vállra akasztott textilszatyor mindenképp intelligens ember benyomását kelti, ezért feltétlen ajánljuk azoknak, akik nem azok, hogy ideig-óráig elhitethessék ezt környezetükkel. Persze tudjuk, hogy megrendelőinknek nincsen szüksége efféle trükkökre, mert már pusztán csak az ábrázatuk fennen hirdeti értelmük világosságát, ám, mivel nyáron (vagy bármikor, amikor épp csak megjelenik egy kósza napsugár) a szemünk alatti árkokat jótékonyan eltakaró napszemüveg leblokkolja az intellektuális tekintetet, akkor kiváltképp jól jön egy efféle szatyor helyette. De akár ajándék átadására is szolgálhat, például jó sok póló elfér benne. Sokféle színben kapható!

szatyrok

Pillow

Az aktuális libling nyomtatása gyerekeknek/felnőtteknek párnahuzatra a hálószobába, vagy jól megtervezett hanyagsággal a díványra vetett szép avagy (és) vagány párna a vendégek lehengerlésére, a saját kényünkre-kedvünkre? Naná hogy nálunk meg lehet csinálni! Ekkora ziccert nem hagyhattunk ki mi sem, hiszen nagyszerű ajándék a gyermekek örömét leső, illetve a lakáskultúrára egyre nagyobb hangsúlyt fektető, állandóan rohanó, ámde effélékre azért titkon mégis mindig ráérő világunkban. Lehet csak huzatot is nyomtatni, ill. huzatot belevaló párnával.

szatyrok

Babaruha

Ha baba születik, jó kis első ajándék lehet egy egyedi body (érthetetlen, miért nincs erre magyar szó). Igaz, legfeljebb a szülők örömére, mert ekkortájt még nem szokás mutogatni a csöppöt. De persze a fb-nak és egyéb oldalnak köszönhetően egy jó fotó, és máris a fél világ gyönyörködhet benne. Body-t a gyerekek kb. 3 éves korig hordanak, a bili megismerése előtt, utána már nem túl praktikus darab, kivéve, ha az embernek nem fáj folttisztítással töltenie az ekkortájt nem létező idejét. Egy éves kortól már van a gyerekeknek érdeklődési köre is, mint autó, bodobács, labda, fűnyíró, krumplinyomó, ütvefúró, katicabogár, kinek-mi, de másfél éves korig azért még mindig inkább a szülő örömére tudunk mintát választani. Másfél és három éves kor között már igazi mániákusokká válnak, ilyenkor már érdemes a mintát alaposan megfontolni, ha jót akarunk. Bár valószínű a legnagyobb telitalálat esetén is hanyagul dobja majd a háta mögé eszelős tekintettel a többi ajándék után kutatva, amíg el nem fogy az ajándékok és a rokonság végtelen sora, de ha elszáll a születésnapi köd, le se lehet majd imádkozni róla egy mosás erejéig, így rögtön hetet vegyünk belőle.

szatyrok

Textil falikép

Az IKEA is megirigyelhetné ezt a faliképet, ami egy kartonlapra feszített vászon, amit aztán képpé hajtogatunk, hogy utána szép dísze lehessen a - feljebb említett hanyagul a kanapéra vetett díszpárnától már amúgy is kellően vagány- szoba, munkahely falának. Több féle méretben lehet kérni a képet a közeljövőben, az anyaga minden esetben vászon.

szatyrok

Egyéb

Ha valaki maga szeretne varrni nyomtatott anyagból - ami a mi grafikáinkkal a grafikusaink munkájának védelmében kizárólag saját, nem eladási szándékkal lehetséges -, akkor tud nálunk méterárura, 100 % pamut vászon anyagra is nyomtatni. Lehet foltvarrással takarót, egyedi párnahuzatot, függönyt, terítőt készíteni, óvódás jeleket nyomtatni, stb. A nyomat árát az határozza meg, melyik befoglaló méretbe fér bele: 19 x 25 cm-es keretbe, vagy 28 x 41 cm-esbe. Ezen belül mindegy, hogy a nyomat a lehető legkisebb, vagy teljesen kitölti a rendelkezésre álló területet, az ára ugyanaz marad. A megadott két méret körül még lesz 3-5 cm anyagszél, mert ez szükséges az anyag nyomtatótepsire való rögztéséhez. A webbolt a rendelés során lehetőséget ad a kívánt grafika pontos méretének a megadására. Igény esetén hozni/postázni is lehet saját anyagot.

szatyrok

Zsínóros hátizsák

A sok éve elfeledve szomorkodó tornazsák, amit a divat érthetetlen úrnője megsajnált, leporolt, és a magasba emelt, ahol aztán a semmiből előbukkanó, sikoltozó tini lányok egymást taposva szaggatták ezer darabra, és emígyen örök magány helyett boldogan semmisült meg. A ravasz kereskedők persze kiszagolták az esetet, és másnapra tornazsákok ezrei közül válogathattunk a nagykerek polcairól, a szivárvány minden színében. A grafikák azért nem középre kerülnek rajta, mert felül az összhúzás következtében a grafika nem látszódna rendesen.

Zsínóros hátizsák