Hallottál már az Indigo Műhelyről?

Szerző: Virt Emese

Dátum: 2023.03.13

Annyit mondhatunk, hogy ha Neked fontos, hogy ne a divat mondja meg, hogy ki vagy, akkor a törzsvásárlónk leszel. 
Műhelyünkben olyan portékákat készítünk, amikkel BOLDOGGÁ TESSZÜK AZ EMBEREKET, nem csak egyszer, hanem sokszor, akár éveken át. 

         

MÉGIS HOGYAN? 

Az indigós ruhákra, táskákra, bögrékre, amiket nap mint nap használhatsz, olyan grafikákat nyomtatunk, amik különlegesek, időtálló értéket hordoznak, és amelyeknek a - sokszor hazai - témájával kifejezheted magad a külvilág felé, ismeretlenként is mutatva valamit magadból. Olyan grafikáink is vannak, amelyek pusztán szépségükkel világlanak ki a szürke hétköznapiból, ami nem véletlen, hiszen 95%-ban válogatott magyar alkotók, grafikusművészek munkáiról van szó.
  
                

TÖBB SZÁZ NEM MINDENNAPI GRAFIKA közül választhatod ki azt, amelyik Neked szól, amit büszkén viselhetsz, és amelyikből nem jön aztán Veled szembe az utcán még öt. Vagy ha mégis jön egy, nem az a bizonyos kínos érzés tölt majd el, hogy a multik tucatemberének egyike lettél, hanem lelkesen felcsillan mindkettőtök szeme, hogy: Te is? Én is! 
  
                 
 
                  

Az Indigo Műhely nem egy szokásos pólónyomtató, nem divathullámokat lovagolunk meg a  tömegigényt vizsgálgatva, hogy minél több pénzt zsebeljünk be, hanem azokról a dolgokról készítünk -vagy választunk meghívott alkotóktól- munkákat, amiket szeretünk és fontosnak tartunk, amikhez közünk van, ami a miénk, amik -szerintünk-, hozzáadnak a világ szépségéhez és értékéhez, amikkel azonosulni tudunk. Ezért, ha tetszenek Neked, amiket csinálunk, az azt jelenti, egy kicsit hasonlítunk!

                   

                    

                    

                    


Az is megkülönbözteti műhelyünket egy kósza pólónyomtató bolttól, hogy RENGETEG TÍPUSÚ ÉS SZÍNŰ TERMÉKRE TUDOD KÉRNI A KIVÁLASZTOTT GRAFIKÁT! Az alábbi képeken csak párat mutatunk meg az óriási választékból, de a gombra kattintva megnézheted az összes terméktípusunkat, és azt, hogy milyen színekben tudod választani őket!