Kokárdás póló

Szerző: Virt Emese

Dátum: 2023.03.02



A hősi idők emlékére fogant meg bennünk a kokárdás póló gondolata.
Nagy előnye, hogy nem kell keresni a minden évben ismeretlen helyre eltűnő és soha elő nem kerülő kokárdát, mert ebben a formában szinte elveszíthetetlen. 
További nagy előnye, hogy a póló élettartama garantált, ugyanis legjobb esetben is 100-szor lesz összesen viselve, ill. mosva. 
Persze nem szeretnénk elbagatellizálni a lényeget: a '48-as forradalomra való megemlékezést.
Korábbi években eljátszottunk azzal a vicces marketinges fordulattal, hogy a kokárdás pólót férfi, női és gyerek változatban egyaránt a történelmi 1848 Ft-ért adtuk.
Sajnos azóta ez az ár, mint ahogy ez előtted is ismert, valóban már csak a közelmúlt történetével foglalkozó történészek vagy statisztikai hivatal árváltozásokat figyelő szakembereinek a vizsgálati területét képezi.
Egyszóval a jól hangzó 1848 Ft-os ár mostanra teljes mértékben tarthatatlanná vált, amit gondolom, te is sejtesz, ha  jártál az utóbbi hónapokban pl. élelmiszerboltban...

Arra gondoltunk mi lenne, ha idén változtatnánk ezen az áron és a szimmetria kedvéért 4848 Ft-ért adnánk egységesen, ami nyilván nem tükrözi az inflációt, ennyivel azért nem növekedtek az árak, viszont adnánk még hozzá csak úgy egy ilyen Petőfis táskát is, ami szerintünk már elég jól hangzó az ajánlat.

Szeretnél kokárdás pólót és hozzá egy ilyen fess textilszatyrot? 
Mindössze 4848 Ft-ért?

Ezek közül a pólók közül választhatsz:



Ez az ajánlat csak a feliratkozott olvasóinknak szól, ezért ne a webboltba menj, mert ott a "külsősöknek" szóló árakkal fogsz találkozni, hanem vedd fel velünk a kapcsolatot IDE KATTINTVA.