SZERETJÜK A VÁSÁROKAT!

Bár nem mindig tudunk sajnos magunk árulni, hiszen ilyenkor teljes gőzzel kell az utánpótlást nyomtatni. Ám ha mégis, akkor kilendít minket a szürke hétköznapokból, más városokba utazunk, és sok kedves emberrel megismerkedünk. Szeretünk fölállni a számítógép mögül, találkozni szemtől szembe a vásárlókkal, hallani a véleményüket, látni az arcukat. Internetes megrendelés esetén is igyekszünk a levelekre személyre szabottan, emberien reagálni, de azért a hús vér vásárló az mégiscsak hús vér vásárló. Ráadásul mivel általában olyan helyekre, fesztiválokra megyünk, ahova a vásár nélkül is mennénk, így szórakozás is egyben ez nekünk. Ha nem magunk árulunk, akkor is válogatott árusító társasággal találkozhattok, akiknek nagy része a barátunk

 

AKIKKEL A VÁSÁROKON TALÁLKOZHATTOK RAJTUNK KÍVÜL:

JANZSÓ VIKI

Négy gyerekes örökvidám energiaampulla

Nem tudni, annak köszönhető-e, hogy négy gyerek édesanyja, vagy eleve születési alaptartozék, de mi csak lessük. Általában biciklivel érkezik, és porzik a keze alatt a munka, legalább olyan gyorsan jár a keze, mint a szája, mert beszélni is szeret, ami a munkáját tekintve is igen hasznos tulajdonság. Ha nem pólókkal foglalkozik, bort kóstoltat a Balaton-felvidéken, vagy ki tudja mit csinál, Viki útjai meglepőek és kifürkészhetetlenek.

 

PETHES ÁGNES

cseh-lengyel szakos útkereső kortárs táncművésznő

Ágival találkozhattok a legtöbb vásárban. Árusítási technikája, mint a képen is látható, hogy ruha nélkül fölfekszik a pólóspultra, és így kelleti a árut, ami természetesen kizárólag a pólókat jelenti, Ági tolakodó megérintése közvetlen rendőri riasztást von maga után.
Jó kommunikáló és humorizáló képessége miatt is szeretjük, nem hiába elsődlegesen baráti, és csak ebből következően kollegáris a viszonyunk.

GUBA PÉTER

biológus, hivatásos szemtelenkedő

Peti irányába öccsi szeretettel bírunk, bár mivel egy népes família, a híres-hírhedt Guba klán tagja, valószínűleg nincsen szüksége több testvérre a meglévő öt mellé. Ő is előbb volt a barátunk, mint a kollégánk. Nemét meghazudtoló szakértelemmel és őszinte érdeklődéssel tud nőkkel ruhákról diskurálni, azon túl, hogy még közvetlen és kedves is a vásárlókkal, ezért Ő is nagyon jól csinálja a dolgát, kivéve, amikor velünk pimaszkodik, amiért egy átlagos nap ötször-hatszor ki kell rúgjuk.