A LENTI KÉPEKEN teljes lelki nyugalommal megtekinthetőek a minták, rájuk kattintva pedig rögtön a webboltban találja magát az ember, hogy ne kelljen tovább böngészni. De az utóbbi még nem biztos, hogy igaz, mert épp most fejlesztjük a honlapot, és lehetséges, hogy még nincsen kész.

 

                                                                                                  

SZARVASBOGARAS, PILLANGÓS PÓLÓ IFJÚ ERDŐJÁRÓ FIÚKNAK ÉS RÉTSZERETŐ LEÁNYKÁKNAK     

Szarvasbogaras póló (nem kifejezetten) fiúknak, akik szeretnek erdőben, kertben bogarászni!
Kérhető névvel, az én-tudatot károsan erősítendő (mi megértjük, ha nem lehet ellenállni, mi sem tudnánk) ill. név nélkül, ahogyan tetszik.
Pillangós, romantikusabb lelkületű változat a finom leánykáknak.

SAJÁT GYEREKRAJZOT A PÓLÓRA!

A képen legifjabb tervezőnk, Domi látható, saját maga rajzolta VILLÁM NINDZSÁS pólójában. (A pólók méretét kissé felülbecsültük, de majd belenő..) Mint ahogyan csak szép gyerekek léteznek, legalábbis ha a sajátunk, így gyerekrajzban is kizárólag gyönyörű, de mindenképpen eredeti alkotások születnek. Ha másért nem, azért, mert a mi ügyes, okos, tehetséges gyermekünk csinálta, aki egészen biztosan szebben rajzol, mint az átlag. Hát ha így van, akkor pedig ne hagyjuk porosodni ezeket a rajzokat, hanem nyomjuk pólóra őket! Ajándék lehet Apának, Anyának, a büszke Nagyszülőknek is. Óvodák adhatják Anyák Napjára, lehet csoportpóló, aláírva az Óvoda nevét. Csoportos rendelésre kedvezményt is adunk. Ha nincsen kéznél szkenner, postán is el lehet küldeni nekünk, és beszkenneljük.

 

VW BOGARAS, MARKOLÓS PÓLÓ
 

A rendszámba egyedi név, dátum kérhető!
 

KIS HAZAI MINTÁK GYEREKPÓLÓRA!
 

Ezek jobbára régi magyar kályhacsempék rajzai, amiken eredetileg is volt monogram dátummal, ezeket lehet egyedileg kérni rájuk!


HA H****O K***Y ŐRÜLET VAN A CSALÁDBAN:


Mit tegyünk, ha a kegyetlen, minden nevelési elvet derékba törő, de legalábbis próbára tevő óvodai divathullám elérte a mi - amúgy okos, ügyes - kislányunkat is, de néminemű erkölcsi gát megakadályozza, hogy megvegyük a rózsaszín cicás harisnya, fogkefe, bugyi, csatt után az újabb hőn óhintott akármit? Tudjuk, hogy egy szigorú, ellentmondást nem tűrő NEM-mel le lehet zárni a sort, de ha egyszer úgy szeretné ugye.. Egy ördögi, vagyis - Karácsony közeledtével - angyali csavarral a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad: a Helló Sára nevet kapó pólótervvel kerestünk megoldást napjaink eme komoly problémájára. Külön köszönet Sárának, az Óvodások Hivatalos H. K. Rajongói Érdekérvényesítő Szövetség (ÓHHKRÉSZ) elnökasszonyának, az igény megfogalmazásáért.