Méretcsere garancia

Szerző: Szücs Roland

Dátum: 2023.10.03

Néha megesik, hogy nem sikerül eltalálni egy póló méretét, de pánikra semmi ok, van megoldás: 100 napig kicseréljük a kicsi vagy túl nagy ruhadarabot.
Mit kell tenned, hogy végül a megfelelő méretű póló birtokába juss?



1. Írj nekünk az [email protected] emailcímre. A leveledben add meg 
- a megrendelésed számát, 
- hogy melyik pólót szeretnéd cserélni és milyen méretre,
- hogy milyen úton-módon jutassuk el neked majd a cserepólót (GLS házhozszállítás, GLS csomagautomata, budapesti átvevőhely, veszprémi műhelyünk)
Erre az emailedre válaszolni fogunk és mondjuk akkor is a tennivalókat.

2. A cserepólót többféle módon tudjuk hozzád eljuttatni:

- A legegyszerűbb mód, ha a veszprémi üzletünkbe hozod be a rossz méretű pólót és ott cseréljük a megfelelő méretre. Ez a megoldás nem kerül pénzedbe.

- Ha budapesti átvevőhelyünkön (Lúdlabor dizájnbolt, Budapest, VII. ker. Klauzál utca 31.)szeretnél cserélni, akkor bizony el kell utalnod nekünk az átvevőhelyi díjat, 495 Ft-ot (utalási adatok alul). Amikor a cserepólót eljuttattuk az átvevőhelyre, erről neked értesítést küldünk. Amikor mész a pólóért vidd magaddal a visszacserélni vágyott, nem megfelelő méretű pólót is.

- A cserepólót tudjuk küldeni GLS automatába 1450 Ft-ért vagy házhoz GLS futárral 1695 Ft-ért. Ha ezeket választod, akkor viszont a nem megfelelő méretű pólót neked kell eljuttatni hozzánk. Erre a legolcsóbb megoldás a postai út. 1 db pólót simán fel tudsz adni levélként, nem kell se ajánlás, sem elsőbbségi feladás.

A postacímünk: Indigó Műhely Kft, 8200 Veszprém, Muskátli u. 6.

Végül pedig a bankszámlaszámunk, ahová utalnod kell majd a GLS vagy a budapesti átvétel költségét: 
Indigó Műhely Kft.
ERSTE Bank
11600006-00000001-98864996